TÂRGUL DE CRĂCIUN LA NEAMŢ 2019

 

Consiliul Judeţean şi Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ dau startul pe 13 decembrie, ediției cu numărul patru a celui mai așteptat eveniment al anului. Artişti reprezentativi ne vor încânta sufletele în perioada următoare pe platoul Curții Domnești, așa că nu care cumva să lipsiți. Consecvenţi în a promova tinerele talente ale judeţului, Centrul pentru Cultură şi Artă „Carmen Saeculare” oferă şi ediţia aceasta posibilitatea ca tinerii nemţeni să-şi dovedească, în faţa propriului public, valoarea şi abilităţile artistice.

Veștile bune nu se opresc aici. Proiect ambiţios al Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, cu sprijinul financiar al Consiliului Judeţean Neamţ, Târgul de Crăciun de anul acesta se va desfășura timp de aproape trei săptămâni, în perioada 13 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020.

Am pregătit și ceva surprize pentru publicul nostru drag. Multe la număr! Căsuţa lui Moş Crăciun de pe Platoul Curţii Domneşti este deschisă pentru copiii care doresc să participe la atelierele de creație susținute de meşterii populari din ţinutul Neamţ. Avem liber la creativitate și lucrăm diverse obiecte, de la cele simple, decorative, până la complexele măşti populare. Anul acesta e loc și de selfie în căsuțele amenajate special, în tematici diverse de iarnă. Dacă vrei o amintire de poveste, te așteptăm cu drag, la Târgul de Crăciun de la Neamț. Tot noi facilităm anul acesta și o serie de întâlniri micuților cu îndragitul Moș Crăciun.

Dăm startul Târgului de Crăciun de la Neamț, vineri, 13 decembrie 2019, începând cu ora 18:00, când avem întâlnire la scena de pe Platoul Curţii Domneşti cu formaţia „Provincialii”, grupul vocal „Floare de colţ” al Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ (coordonatori, Georgiana Şerban-Axinte şi Laurenţiu Marian), elevii clasei de canto, muzică uşoară, din cadrul Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ (coordonatoare, Paula Nicorescu-Ghivirigă), pentru ca în finalul programului artistic, să ne bucurăm de super concertul susținut de Antonia.

Organizatorii îşi doresc ca prima seară a Târgului de Crăciun la Neamţ, ediţia 2019, să fie una de mare sărbătoare.