Târgul de Crăciun – GUESS WHO
GUESS WHO, pe numele sau real Laurentiu Mocanu, este un artist hip-hop, crescut sub aripa formatiei “Parazitii”.
Prima sa reprezentatie a avut loc in 2001 si de atunci colaborarile au curs, din ce in ce mai multe, de la an la an. Vocea lui Guess Who a putut fi auzita pe materiale semnate de nume mari ale hip-hop-ului romanesc precum PARAZITII, BITZA, GRASU XXL sau MAXIMILIAN, lasandu-si amprenta vocala pe 12 albume.
Concret, Guess Who a colaborat cu Parazitii pe albumele “Irefutabil” (2002), “Confort 3” (2005), Cheloo – “Sindromul Tourette” (2003), “Fabricant de gunoi” (2006), Ombladon “Cel mai prost din curtea scolii” (2007), cu Maximilian pe “Volumu’ la Maxim…ilian!” (2008), cu Bitza pe “Sufletul Orasului” (2008).
A facut parte din formatia Anonim impreuna cu Zekko si Griffo, colaborarea lor concretizandu-se in albumul “Hai sa vorbim” (Roton, 2005). Hitul albumului a fost “Extrema Zilei” (Anonim feat Parazitii).
Dupa “Hai sa vorbim” si multe alte colaborari, in 2006 se intoarce la mai vechii sai “mentori”, realizand impreuna cu Ombladon piesa si videoclipul “Noapte Buna Bucuresti”. Dupa succesul clipului, se orienteaza catre o cariera solo, concentrandu-se pe conceperea primului sau material discografic, albumul “Probe Audio” lansat in 2009, disponibil pe www.guess-who.ro.
Guess Who a cantat impreuna cu Spike si Parazitii in deschiderea concertului 50 cent (2006).
În iulie 2010, Guess Who a câștigat premiul de „Cel mai bun artist hip-hop” la Romanian Music Awards.
Al doilea album din cariera sa, Tot Mai Sus, a apărut pe 20 septembrie 2011. Conține două piese noi care au fost turnate într-un singur videoclip: „Oriunde te duci” și „Știu deja” și o melodie în colaborare cu Marius Moga, numită „Tot Mai Sus”. Cele trei materiale au devenit hituri pe YouTube în doar câteva luni de la lansare.
Pe lângă muzică, Laurențiu este interesat și de sport: „Mie mi-a plăcut când eram mic, am jucat și fotbal”. El joacă foarte bine și baschet.