Serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor Neamt va relua activitatea de examinare la proba practica incepand cu data de 02.06.2020.

 

1.Candidatii care au fost programati la proba practica in perioada 03.2020-25.05.2020 sunt rugati sa solicite de la scolile de conducatori auto unde au urmat cursurile de pregatire, informatii privind data la care au fost reprogramati pentru sustinerea probei practice.

2.Pentru desfasurarea in conditii de siguranta a activitatii de examinare la proba practica vor fi respectate cu strictete, urmatoarele masuri de protectie in vederea raspandirii noului coronavirus:

 

 

  • Utilizarea mastilor de protectie – atat pentru candidati cat si pentru examinatori;
  • Scanarea temperaturii corporale si interzicerea sustinerii examenului in situatia in care aceasta depaseste 37,2 grade Celsius;
  • Respectarea distantarii persoanelor aflate la locul de intalnire comunicat pentru sustinerea probei practice a examenului pentru obtinerea permisului de conducere, de cel putin 1,5 m;
  • Evitarea prezentarii la locul de intalnire a candidatilor cu insotitori( prieteni, rude, etc). Accesul va fi permis doar candidatului si instructorului auto.