Am reușit împreună să aducem, din nou, zâmbetul pe chipul lui Ianis-Geroge. Seara de 18.04.2019 va rămâne mereu în sufletul nostru ca fiind una plină de încărcătură emoțională, de speranță și încredere că vom clădi un viitor frumos pentru acest pui de om. Colectivul de cadre didactice al Grădiniței cu Program Prelungit ”Veronica Filip” din Piatra-Neamț dorește să mulțumească tuturor celor care au fost solidari cu suferința lui Ianis-George. Cuvintele sunt prea modeste pentru a exprima veșnica recunoștință pe care o purtăm acestor îngeri păzitori care fac tot posibilul ca Ianis-George să poată merge din nou și să aibă o viață normală, la fel ca toți colegii săi de grupă.
Oameni cu suflet mare precum doamna Florentina Moise, director al Casei Corpului Didactic Neamț, doamna Carmen Nastasă, director al Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”, Neamț, doamna Dedilia Popovici, director artistic al Ansamblului ”Floricică de la munte” și domnul dirijor Călin Corai, doamna director al Școlii Gimnaziale ”Iulia Hălăucescu” comuna Tarcău, județul Neamț și domnul instructor-coregraf Marius Lupu al Ansamblului folcloric ”Florile Tarcăului”, doamna coordonator al Ansamblului folcloric ”Toporașul” Irina Secară și domnul profesor coregraf Adrian Gheorghiu și-au unit forțele și au creat momente artistice deosebite pentru acest eveniment.
Dorim să mulțumim în mod deosebit și domnului președinte al Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, care ne-a onorat cu prezența dumnealui la acest spectacol și a cărui vizită a fost o surpriza pentru noi. Domnul președinte Ionel Arsene a cumpărat, în nume personal, obiectele donate spre a fi vândute de către doamna artist plastic Maria Ferestrăoaru.
Acest eveniment nu ar fi avut succes fără sprijinul necondiționat al presei, postul Turn tv și Vestrea.net, care au promovat evenimentul la nivelul comunității locale.
Nu în ultimul rând aducem pioasă mulțumire tuturor copiilor și părinților de la Grădinița cu P. P. ”Veronica-Filip” care au dat dovadă, încă o dată, de multă omenie și solidaritate.
Suma adunată din donații și vânzarea biletelor este de 13.300, aceasta fiind depusă în contul deschis la Asociația Asociatia Umanitara Codrin la Banca Transilvania: CUI 15314206,  RO39BTRLRONCRT00U0223324 .
O vorbă din popor spune ”Unde-s mulți, puterea crește” . La fel suntem și noi! Vom reuși cu pași mici să dăm speranța unei vieți mai bune pentru Ianis-George.