ineri 19 iulie și sâmbătă 20 iulie, Piatra-Neamț va fi sub asediul motocicliștilor veniți din toate colțurile țării.

Organizatorii CARPAT BIKERS promit două zile de distracție maximă cu muzică rock de calitate, grătare, concursuri și multe alte surprize. Duminică 21 iulie organizatorii și participanții la manifestare vor socializa, vor trage concluziile și vor face  planurile pentru ulterioare manifestări moto-rock.

Vineri, în Ștrandul Tineretului petrecerea va fi acompaniată de trupe precum Odyssey, Green Ties, Frații Carpați, Parchet în flăcări. Seara se va încheia în acordurile trupei Iris.

De la festivalul MOTO-ROCK, aflat la a treia ediție,  nu putea lipsi tradiționala paradă moto de sâmbătă 20 iulie, începând cu ora 11:00, pe traseul Ștrandul Tineretului-centru-parcare Galeria Mall- Ștrandul Tineretului, paradă la care sunt așteptați peste 1.000 de participanți.

După reîntoarcerea în ”tabăra”de la ștrand, reîncepe petrecerea. Sâmbătă, pe scenă vor urca Road Kill Soda, Only the Queens.

Pentru al doilea an consecutiv, finalul festivalului aparține legendarei trupe Phoenix.

”Pentru această trupă este greu să mai găsim cuvinte. Pentru ce ne face sa simțim, cu atât mai puțin. Din sufletul munților vor răsuna versurile lor și sperăm sa ne fiți alături și anul acesta și să vă bucurați de toate trăirile pe care vi le poate oferi muzica lor”, transmit organizatorii.