Conducerea CSM Ceahlăul Piatra Neamț a anunțat astăzi, 19 august 2019, că obiectivul echipei de seniori pentru sezonul competițional 2019-2020 este să promoveze în Liga 2. Această veste a venit cu numai câteva zile înainte de startul noului campionat în cadrul unei conferințe de presă la care au luat parte președintele Cătălin Roca, noul președinte executiv, Marin Mitran, și noul antrenor principal, Ștefan Stoica.

“Schimbările înregistrate până acum s-au consemnat datorită obiectivului pe care l-am setat. După cum bine știți pe 24 august are loc prima etapă a Ligii 3, Seria 1, și o dată cu acest nou campionat, împreună cu partenerii noștri, am decis să ne fixăm un obiectiv foarte ridicat și anume cel de câștigare a seriei din care facem parte. Drept urma acum aproape o lună în urmă am luat legătura cu un profesionist în acest domeniu, domnul Marin Mitran, care ocupă în prezent funcția de președinte executiv“, a declarat Cătălin Roca, președinte CSM Ceahlăul Piatra Neamț

Am stabilit că vin dacă ne batem pentru locul 1

„Sunt emoționat pentru faptul că am ajuns să lucrez pentru un club mare, de tradiție. Au fost discuții de câteva luni cu domnul Cătălin Roca și nu am venit la Piatra Neamț pentru a pierde timpul. Știu că echipa se află în Liga 3, dar am venit pentru a munci să ducem clubul acolo unde îi este locul. Nu-mi place să mă bat pentru locurile 3, 4, 5. Am discutat cu domnul Roca și am stabilit că vin dacă ne batem pentru locul 1.

Știu că este un obiectiv îndrăzneț, dar având resurse și calități, plus că vor veni lângă noi și alți parteneri, vom reuși să ducem acest proiect la bun sfârșit. Pentru a reuși am apelat la oameni profesioniști. Nu este un obiectiv îndrăzneț, ci unul realist. Este datoria noastră să ducem clubul unde a fost“, a declarat Marin Mitran, președinte executiv CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

„Cu ani în urmă veneam ca adversar al echipei din Piatra Neamț, dar acum am venit să pun umărul la ceva frumos. Ce este foarte important este că văd că se vrea a se face treabă aici. Și ar fi fost păcat să nu se vrea așa ceva, deoarece sunt condiții foarte bune. Problema este de mentalitate. Piatra Neamț a luat-o de la capăt și nu poate să joace doar ca să joace, ci trebuie să joace fiecare meci la victorie”, a adăugat Ștefan Stoica, antrenor principal CSM Ceahlăul Piatra Neamț.