Campania de promovare a carierei militare în cadrul Forțelor Aeriene Române
În perioada 20-23.11.2018, Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare în 5 municipii: Roman, Piatra Neamț, Huși, Tecuci și Urziceni.
Activitățile de promovare se vor desfășura astfel:
Roman- 20 noiembrie, începând cu ora 09.00, la Colegiul Național “Roman Vodă”;
Piatra Neamț- 20 noiembrie, începând cu ora 12.30, la Sala “Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean;
Huși- 21 noiembrie, începând cu ora 12.30, la Colegiul Național “Cuza Vodă”;
Tecuci- 22 noiembrie, începând cu ora10.00, la Sala de spectacole Tecuci;
Urziceni- 23 noiembrie, începând cu ora 10.00, la Colegiul Național “Grigore Moisil”.
În cadrul evenimentului, elevii claselor a XI-a și a XII-a vor afla detalii privind oferta educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de viața piloților și a militarilor din
Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene și de militari din cadrul bazelor aeriene.
La sfârșitul fiecărei activități, funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.
Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și inspectoratele școlare din cele 5 municipii.