AVENTURA
de Alfredo Sanzol
traducerea Luminița Voina-Răuț
regia Theodor-Cristian Popescu
scenografie, video&foto Cosmin Ardeleanu
light-design Lucian Moga și Alexandru Dancu
sound-design Andrei Raicu

Distribuție:
Angels: Loredana Grigoriu
Elisa: Sabina Brândușe
Nuria: Ecaterina Hâțu
Marc: Mircea Postelnicu
Pau: Valentin Florea
Sandra: Nora Covali
Lee: Victor Giurescu
Oriol: Emanuel Becheru

AVENTURA – un spectacol despre dorința general umană de a fi în alt loc decât cel în care te afli, într-o continuă tânjire după un „mai bine“ nedefinit, cu povești de viață, în special, ale vârstei de mijloc și ale clasei de mijloc.
Imaginați-vă, o clipă, cum e să locuiești în Barcelona (un paradis urban absolut, pentru mulți dintre noi, cu plaja ei, cu străzile pe care se vorbesc absolut toate limbile de pe Terra – vis-à-vis de o clădire proiectată de Gaudí sau în jurul sculpturii lui Miró din spatele blocului tău) și să ajungi să-ți dorești să pleci unde vezi cu ochii. De pildă, la țară, într-un loc în care pustietatea e tulburată doar de vaci și ciulini. Sau într-unul dintre cele mai ne-mediteraneene locuri cu putință din Europa. Sau, pe alt continent, în pântecul de oțel și sticlă al celui mai populat oraș din lume.

Sala Mare
STAL: 24 lei
LOJĂ: 30 lei

Program Agenție Teatrală
Marți-Vineri: 11-12 și 16-19
Sâmbătă- Duminică: 16-19
Luni – închis
Telefon: 0233 211.036, 0752149735
E-mail: rezervarebiletett@gmail.com
Pentru rezervări, scrieţi la adresa de e-mail (de luni până vineri) sau telefonaţi la numerele mai sus menționate. Pentru a fi valabile, biletele aferente rezervărilor trebuie achitate cu 24h înaintea spectacolului.

sursa: