Municipiul Piatra-Neam este prezent la cea de a 40-a edi ie a Târgului de Turism al României, cel mai important eveniment din industria turismului din România. Târgul, la care participă 215 expozanți din 17 țări, se desfășoară în perioada 15-17 noiembrie în București la Pavilionul expozițional Romexpo.
La deschiderea evenimentului a fost prezent primarul Municipiului Piatra Neamț , Drago Chitic, care a declarat: “Participarea constantă din ultimii ani la târgurile de turism ale României a generat o creștere a vizibilității  orașului nostru în rândul operatorilor economici din turism, dar și în rândul turiștilor români și străini. Promovăm la această ediție obiectivele turistice ale
orașului, evenimentele anuale, dar și ofertele agenșilor economici locali. În premieră, la această ediție promovăm aplicația PiatraNeamtcity App, un ghid turistic digital modern și simplu de utilizat, dar foarte util pentru vizitatorii orașului nostru.”Primăria Piatra –Neamț a ales să se promoveze cu ajutorul unui ecran LED de 15 mp vizibil din toate zonele pavilionului. Sloganul sub care se promovează Piatra-Neam la această edi ție a Târgului de Turism este „10 motive pentru a petrece sărbătorile de iarnă la Piatra Neamț ”